sakit sangat

Assalamualaikum uolls.. waaa lama tak update blog lah. hmm korang sihat? emm lama tak update banyak sangat jadi dekat aku. hmm ya banyak. hmm but now aku just nak cakap yg hmm....entah la hati aku ni perit gila bila orang yg betul-2 aku sayang aku percaya "khianat" aku betul la aku tahan aku tahan aku tahan rasa sakit. tiba masa aku give up. aku tawar hati. aku benci. semuanya bakal musnah. aku diam aku mengalah. bukan sebab aku lemah. tapi aku sayang. sebab sayang aku sanggup untuk tahan perasaan tu. kalau dia tk sayang aku, kenapa dia buat aku sayang dia? percaya dia? janji yg diucap hilang . hilang macam tu je. entah la.. cuma dia dah lain sangat. selalu buat aku sakit hati. sakit bodoh hati aku bila dipergunakan. haih! sampai bila aku nk tahan sia semua ni enam bulan banyak gila kenangan. susah doo nak lupakan sakit doo bila jadi macam ni. tah laaa betul aku kecewa. sekarang ni aku diamkan diri. kalau dia cari dia sayang lah kot? kalau tak cari? aku akan terus mendiam menghilang dari hidup dia :') insyaAllah. hmm ok lah banyak betul jadi kt aku. nanti aku  cerita lagi yaa? chaloo . love . xoxo ��

No comments:

Post a Comment